Personal Trainer -palvelut

AMMATTIMAISTA PERSONAL TRAINING -PALVELUA

Total Gymin kautta saat myös ammattimaista ja monipuolista Personal Trainer -palvelua! Tässä osiossa esittelemme tiloissamme toimivat Personal Trainerit:

Jyrki Sairanen

Olen Jyrki Sairanen ja toimin Total Gymissä personal trainerina.

Kokemusta minulla on voimailusta ja urheilemisesta jo pienestä pitäen eli ainakin 30 vuotta.

Koulutukseltani olen: personal trainer, voimavalmentaja, urheiluhieroja

Valmennan niin yksilöitä kuin ryhmiäkin, ota yhteyttä:
puh. 040 826 9723
@JSPOWERTRAINING

T:mi SportMasago / Hannele Korpi

Olen Hannele Korpi, yrittäjänä yrityksessä T:mi SportMasago. Toimin tiloissani Rantakadulla koulutettuna hierojana/urheiluhierojana sekä teen Firstbeat – hyvinvointianalyyseja yksityisille sekä yrityksille. 

Toimin myös Personal Trainerina ja hyvinvointivalmentajana Total Gymin tiloissa. Valmentajana varmistan aina että liikkeet ovat turvallisia ja kehittäviä tehdään liikkeet sitten kuntosalilaitteilla tai kehonpainolla. Jokainen ihminen on uniikki, siksi myös treeniohjelmat ovat juuri sinulle suunniteltu.

Hieronta / Purentalihashieronta / Kinesioteippaus /
Firstbeat – hyvinvointianalyysit / Faf Finland Hyvinvointivalmentaja sekä Personal Trainer

Yhteystiedot:
Rantakatu 10 b 36, 23500 Uusikaupunki
0407304900
korpi.hannele@gmail.com

Katja Aalto

Olen kannustava ja energinen valmentaja! Asiakkailleni haluan tarjota uusia ideoita, innostavaa ohjausta ja iloista mieltä!

Valmennusfilosofiani koostuu kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Treenejä ohjatessani tykkään yhdistellä toiminnallista harjoittelua sekä oman kehon painolla tehtäviä liikkeitä. Valmentajana olen määrätietoinen ja tarvittaessa hyvinkin vaativa, mutta samalla myös innostava, sekä mielipiteet, että tavoitteet huomioonottava.

Liikunta on aina ollut osana elämääni ja olen iloinen, että olen voinut tehdä intohimostani ammatin itselleni. Mielestäni liikunnan parissa työskentelyssä parasta ovat monipuoliset työtehtävät, jatkuvasti aktiivinen työtapa sekä asiakkaiden kohtaaminen. Liikuntaa ja eri urheilulajeja olenkin harrastanut pienestä pitäen välillä enemmän ja välillä vähemmän tosissaan. Taustaa löytyy telinevoimistelusta, pesäpallosta sekä yleisurheilusta. Tällä hetkellä omat harrastukseni pyörivät lähinnä kuntosaliharjoittelun ja joogan parissa. Yksilövalmennuspuoleni taustalta löytyvät FISAF-Gym Instructor, FITFARM-Personal Trainer sekä FUSTRA-yksilövalmentajan koulutukset.

Ota rohkeasti yhteyttä olemmehan luotuja liikkumaan!
0442577659
pthyvaolo@gmail.com

T:mi Fysiopower / Fysioterapeutti Merita Laukkanen

Olen pohjakoulutukseltani fysioterapeutti ja toiminut liikunta-alalla yrittäjänä vuodesta 1999. Ryhmäliikunnat onnistuu tanssista lihaskunnon kautta pilatekseen. Kuntosalilla pystyn auttamaan tavallisen kuntoliikkujan lisäksi myös haasteellisempia asiakkaita, jotka vaativat vielä kuntoutusta esim. lonkka tai olkapää vaivan tiimoilta. Myös tavoitteellisempi treeni aktiiviliikkujalle onnistuu.

Ruokavalio-asioissa olen myös apunasi. Omat kiinnostuksen kohteeni ovat ravitsemuksessa ja ihmiskehon toiminnassa sekä liikkumisessa yleensä, kehon tasapainoa unohtamatta.

Itse harrastan kuntosalia, ulkoilua ja monipuolista liikuntaa yleensäkin sekä ikuista opiskelua.

Löydä liikkumisen ilo ja vie itsesi kohti tavoitteitasi ja hyvää oloa!

Palveluni:

  • Personal Trainer palvelut
  • Hieronta
  • Elektrolymfa hoito
  • Ihokarvojen sokerointi
  • Ryhmäliikuntatunnit ja tyky/tyhypäivät

Yhteystiedot:
merita.riitala@gmail.com
p. 044 2828173

Henna Wessman

Olen Henna Wessman ja opiskelin Personal Traineriksi FAF:lla vuonna 2016.  Nyt yli vuoden tätä työtä tehneenä, olen saanut positiivista palautetta mm. periksiantamattomuudesta, kannustavuudesta, rehellisyydestä ja siitä, että teen työtäni suurella sydämellä.

Olen siis empaattinen, vaikka osaan kyllä myös puristaa viimeisetkin mehut irti ihmisestä. Suurin ilo itselle on asiakkaan onnistuminen omissa tavoitteissaan, sekä se, että saan olla mukana sekä ylä- että alamäissä tukemassa ja tsemppaamassa.

Kuntosalilla olen omimmillani ja se on mielestäni hyvä perusta kaikille muillekin lajeille. Energisempi ja parempi olo, ei kuitenkaan vaadi kuntosalilla asumista, koko vapaa-ajan uhraamista urheilulle tai luopumista kaikesta mukavasta. Muutoksia pitää tehdä pikkuhiljaa, jokaisen omassa tahdissa.

Ota rohkeasti yhteyttä askel kohti parempaa huomista!
Puh. 040-9306908