Hierontapalvelut

AMMATTIMAISTA HIERONTAA

Total Gym suosittelee treenaajille seuraavia paikallisia hierojia!

Hieroja Toni Palo

Hieroja/Urheiluhieroja Toni Palo tarjoaa sekä klassista hierontaa että urheiluhierontaa.

Urheiluhieronnassa huomioidaan urheilijan harjoitus- ja kilpailuohjelmat. Hieronta aktivoi lihaksiston aineenvaihduntaa, rentouttaa sekä edistää siten kilpailusuoritusta. Vammojen ennaltaehkäisy ja niiden nopeampi paraneminen kuuluu myös urheiluhieronnan tavoitteisiin.

Klassinen hieronta on käsin tehtävää pehmytkudosten muokkausta ja käsittelyä. Klassista hierontaa voidaan antaa lihasjännityksien ja kireyksien ehkäisemiseksi sekä poistamiseksi tai vain rentouttamaan ja stressiä poistamaan. Klassisen hieronnan voidaankin sanoa sopivan varsin monen ihmisen tarpeisiin.

Ajan voit varata Tonin omilta sivuilta www.hierojatonipalo.fi

Yhteystiedot:
Alinenkatu 1, 23500 Uusikaupunki
044 2874 312

Urheiluhieronta

T:mi SportMasago / Hannele Korpi

Olen Hannele Korpi, yrittäjänä yrityksessä T:mi SportMasago. Toimin tiloissani Rantakadulla koulutettuna hierojana/urheiluhierojana sekä teen Firstbeat – hyvinvointianalyyseja yksityisille sekä yrityksille. 

Toimin myös Personal Trainerina ja hyvinvointivalmentajana Total Gymin tiloissa. Valmentajana varmistan aina että liikkeet ovat turvallisia ja kehittäviä tehdään liikkeet sitten kuntosalilaitteilla tai kehonpainolla. Jokainen ihminen on uniikki, siksi myös treeniohjelmat ovat juuri sinulle suunniteltu.

Hieronta / Purentalihashieronta / Kinesioteippaus /
Firstbeat – hyvinvointianalyysit / Faf Finland Hyvinvointivalmentaja sekä Personal Trainer

Yhteystiedot:
Rantakatu 10 b 36, 23500 Uusikaupunki
0407304900
korpi.hannele@gmail.com

T:mi Fysiopower / Fysioterapeutti Merita Laukkanen

Olen pohjakoulutukseltani fysioterapeutti ja toiminut liikunta-alalla yrittäjänä vuodesta 1999. Ryhmäliikunnat onnistuu tanssista lihaskunnon kautta pilatekseen. Kuntosalilla pystyn auttamaan tavallisen kuntoliikkujan lisäksi myös haasteellisempia asiakkaita, jotka vaativat vielä kuntoutusta esim. lonkka tai olkapää vaivan tiimoilta. Myös tavoitteellisempi treeni aktiiviliikkujalle onnistuu.

Ruokavalio-asioissa olen myös apunasi. Omat kiinnostuksen kohteeni ovat ravitsemuksessa ja ihmiskehon toiminnassa sekä liikkumisessa yleensä, kehon tasapainoa unohtamatta.

Itse harrastan kuntosalia, ulkoilua ja monipuolista liikuntaa yleensäkin sekä ikuista opiskelua.

Löydä liikkumisen ilo ja vie itsesi kohti tavoitteitasi ja hyvää oloa!

Palveluni:

  • Personal Trainer palvelut
  • Hieronta
  • Elektrolymfa hoito
  • Ihokarvojen sokerointi
  • Ryhmäliikuntatunnit ja tyky/tyhypäivät

Yhteystiedot:
merita.riitala@gmail.com
p. 044 2828173